Post by depevedeli on Mar 17, 2022 0:07:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox açar üçün fırıldaqlar ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
NERF Epic Pranks! Akčné hdpv
Əyləncəlidir, amma sonra işləməməyə başlayır.
Mən oyunu indicə yüklədim ki, siz hədiyyə və ya başqa bir şey alanda həmişəlik yüklənir
Bu oyun əladır məndə sözün əsl mənasında bu oyunda o meqa minigun var, amma siz bu oyunda öz xarakterinizi yarada biləcəyiniz yerə getməlisiniz.
Mən 56-cı səviyyəni aldım və bütün irəliləyişlərimi sildi
Mən bu oyunu sevirəm, lakin bir problem var ki, siz bir oyunu qazanırsınız və hər dəfə bir əlavə var
Oyun darıxdırıcı idi və kifayət qədər partlayıcı yoxdur
NERF Epic Pranks! Action yucr
Uşaqlar, reklamları söndürmək həqiqətən asandır, sadəcə təyyarə rejimini yandırın!
Yaxşı, mənim şəxsi siyasətlə bağlı sualım var, niyə ünvanınızı toplayır? Oyunun inkişafı haqqında o qədər də məlumatım yoxdur, amma məncə oyun oynamaq üçün ünvan toplamaq lazım deyil, sonra yenə oyun ekranından keçmədim, amma yenə də bilmək istərdim.
Bu reklamdır, yoxsa heç nə. Əlbəttə, olduqca əyləncəlidir. Ancaq reklamların miqdarı əyləncəni məhv edir.
XƏBƏRLƏR YENİDƏ BAŞ VERDİ OYUNUN İLERİSİ YENİDƏ RESET EDİLDİ MƏN BU OYUNU YENİDƏ ƏLDƏ ETMİRƏM! 😡
Oyunu bəyənin, lakin daha çox silah əlavə edin
Mən onu sevirəm, amma bir çox reklam üçün
Əyləncəli bir oyun ola bilər, amma çaşqındır
Mən bu oyunu sevirəm, lakin indi bütün oyun gedişatımı iki dəfə sildi. İlk dəfə 180 və 2-ci səviyyə 100 ətrafında idim... Bu pisdir
Bu oyun əladır bir neçə səhvləri var amma əladır 👍👌😀
Məlumatlarım sıfırlanmağa davam edir. Siz düzəldənə qədər mən 3 ulduz verirəm
Qardaşım oğlu bunu planşetimdə quraşdırdı və onun oynamasına baxdıqdan sonra mən bunu sınamaq qərarına gəldim. Oynamaq çox asan bir oyundur. Sadə nəzarət və oyun. Mənim qardaşım oğlunun 5 yaşı var və heç bir problem olmadan oynaya bilər. Bu sevimli kiçik bir oyundur və oynamaq əyləncəlidir.
Bu asandır, lakin hər 2 dəfə uğursuz olursunuz və ya bir səviyyəni aşırsınızsa, bir reklam alırsınız, həm də yeni bir nerf silahı açmaq üçün bir reklama baxmalısınız ki, reklamı çox tez əldə edəsiniz.
Bu gözəl oyundur, amma o qədər çox reklam var ki, düzəldin
Mən başa düşmürəm ki, yükləmək niyə uzun çəkir və niyə bu qədər reklam var, sadəcə olaraq reklam almaq istəyiriksə, bizə seçim edək.👎
Çox reklam!
Oyun çox əyləncəlidir ... həqiqətən sadədir, lakin hər səviyyənin sonunda heç bir mükafata daxil ola bilmirsiniz ... daim buferlənir? Bunu sıralayın və bu, layiqli oyundur. Reklamın həddən artıq yüklənməsini aradan qaldırmaq üçün satın alacaqdım, lakin nasazlıq səbəbindən onu əldən verəcəyəm.
Stack Ball - Crash Platforms Arkády lju
NERF Epic Pranks ! Action nte
Bu oyun o qədər qənaətbəxşdir ki, bir ulduz rahatlatıcıdır, iki ulduzlu sevimli personajlar, üç ulduzlu xoşbəxt personajlar, dörd və sonuncu, lakin ən azı, olduqca yaradıcıdır və bu, beş ulduzdur, ona görə də sizə oyunu almağı məsləhət görürəm, bəli və qrafikası başqa bir şeydir. çox aydın və son şey budur ki, bu sizin bir həqiqətdir ki, reklam istəmirsiniz, sadəcə interneti çevirin 😜
NERF Epic Pranks! ઍક્શન aqm
Düşünürəm ki, siz cins və geyim kimi dərilərdən başqa öz xarakterinizi fərdiləşdirə bilməlisiniz, bu baş verəndən sonra ona beş ulduz verəcəm...
Həmişə olduğu kimi yaxşıdır, demək istəyirəm ki, həqiqətən, həqiqətən, həqiqətən çox yaxşı bir oyun idi, mən onu oynadım və o, tətil zamanı həyat yoldaşımı dəyişdi və mən tətil zamanı 1000000 dollara baxmaq istərdim
Silah və ya qızıl üçün videolar göstərilməyəcək, lakin onları səviyyələr arasında göstərir.
Super👍👍👍👍👍👍
Mən bu oyunu sevirəm, amma bir fikrim var ki, oyuna əlavə edə bilərsiniz, onu multiplayer oynaya biləcəyiniz bir yerə çevirin və siz dostlar əlavə edə və dostluq sorğuları göndərə bilərsiniz.
Mən bu oyunu yalnız ona görə qiymətləndirdim ki, biz heç bir silah ala bilmirik, çünki bu lpading sayəsində biz hətta silah ala bilmirik, xahiş edirəm bu oyunu düzəldin.
Mən əla idim, lakin 105-ci səviyyədə 2-ci şəxsdə güllələr keçmir, zəhmət olmasa bunu düzəldin
oyun əyləncəlidir. lakin 99-cu səviyyəni bitirdikdə məcbur bağla
Yaxşı oyun, lakin çox inkişaf lazımdır
S6 aktivdir və səhərə yaxın 📱 nömrəsinə gedirdim
Oyunçular heyrətamizdir Tapmağa çalışan insanları necə vurduğunuzu və sonra çox yaxşı gizləndiyinizi bəyənirəm, buna görə də bunu etdim və beş ulduzlu proqramçılara təşəkkür edirəm, qrafika ilə də yaxşı deyilsiniz
Qırılmış və çoxlu reklamlar. Yeni silah iddia edə bilməz, yeni hədiyyələr iddia edə bilməz, x5 reklam edə bilməz. Yeni silah almaq mümkün deyil. Reklamlar hətta matç oynayarkən də görünür.
Reklamlar heç vaxt yüklənmir ki, siz heç vaxt pulsuz təkmilləşdirmələr əldə edə bilməyəcəksiniz və yavaş silahla oyun köhnəlir. Məndə samsung 10 bu oyun ətrafında dairələr oynamalıdır
Çox asan və əyləncəlidir.
Reklamlar çox yavaş gedir. Reklamlara baxarkən heç bir silah və s. ala bilmirəm, bu oyunu yenidən quraşdırmağa hazırlaşmıram.
Mən 161-ci səviyyəyə çatana qədər bu, əla oyundur. Sonra raundda qalib gələndə sadəcə donur və asılır. Mən sadəcə buna görə bu səviyyədə ilişib qalmışam. Bu oyuna abunə olmaq istəsəm belə, indi buna cəsarət etməyəcəyəm..