Post by depevedeli on Mar 17, 2022 0:04:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Sun: Key of Heaven ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Sun: Key of Heaven IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ altın artırmak için hileler ▞▞▞
▞▞▞ The Sun: Key of Heaven 2022 version ▞▞▞
Telefonumda zemin rengi sarı! Lütfen düzeltin.
Geri yapamıyorum! Rastgele jajsjshsbahjqkqoqpalnx bxnxnxkdjbdbdjdlspapappalajanba s z bxnxnx. bxbxnnxkqkwfxfyfufhfgdfzfxgxgfgfgxgdhfjajhafxahfxahahadgdfuahcfax jajsjshsbahjqkqoqpalnx jajsjshs jajsjshsbahjqkqoqpalnx Bxbxnnxkqkwfxfyfufhfgdfzfxgxgfgfgxgdhfjajhafxahfxahahadgdfuahcfaxdaxhgxdxagugaxuahxahg bxnxnxkdjbdbdjdlsnpapappaljanbax z bxn Bxbxnnxkqkwfxfyfufhfgdfzfxgxgfgfgxgdhfjajhafxahfxahahadgdfuahcfaxdaxhgxdxagugaxuahxahgdaxhgxdxagugaxuahxahg
Bence bu oyunlar çok harika...çok güzel ve onu seviyorum...
<a href=""></a>
İlk oyun için hak edilmiş bir devam oyunuydu! Sizden daha fazla içerik bekliyorum arkadaşlar!!
Yine yaptın. Mükemmel. Harika çalışmaya devam edin.
Mermi yok
The Sun: Key of Heaven Akčné xtaw
Güzel oyun
mükemmel♥️
Harika bir oyun, nükleer bir düşüş oyunu hakkında başka bir başyapıt.
Antiradyasyon kiti kullanmama rağmen hala radyasyon alıyorum.Lütfen bunu düzeltin
Bu oyun diğer The Sun serisinden daha zor ama yine de beğendim. Bu oyun için ödediğiniz paraya değer!! 👏
Her yerde harika bir oyun ve şimdiye kadar çok eğlendim, iyi çalışmaya devam edin. Ve farklı bir insan olarak güneşten gelenleri taşımanı seviyorum.
Bunu söylerdim. Oyunun potansiyeli var. Birçok yüksek çözünürlüklü oyun oynayan benim için buradaki grafikler ve düğme düzeni benim için çok kafa karıştırıcıydı. Başlangıçta kafa karıştırıcıydı, ama dürüst olmak gerekirse, potansiyeli var. Benim için bu oyunu oynamayı tercih etmem ama yine de eski tip oyunları sevenler için güzel.
Fena değil, ama güneş kaynağı bundan çok daha iyi akıyor, nasıl ve neden bu kadar korkunç olduğunu bilmiyorum
biraz zor. geliştirme
Güzel görünüyor, ama benim için oyun biraz sıkıcıydı. Oyunun ruhu yok.
Vay Bu Oyun Destansı Ama bu oyunla ilgili sorunum, yaralandığımda ve onu iyileştirdiğimde Koştuğumda Bana Çok Zarar Veriyor Bu Bir Böcek Ve Silah Değiştiremeyeceğiniz bir Hata var ve sadece bir silahta kalacak, hatta bıçak Buna geçemezsiniz Devs ve kontrol düzeni kurtarmayacak pls Düzeltin Geliştiriciler Genel olarak bu benim tek Problemim Ve Pls Geliştirici Oyunu Genişletin Gelecekteki Güncellemelerde Yeni Özellikler Ekleyin Umarım Bizi Dinlersiniz Geliştiriciler Bu Oyunun Çok Büyük Potansiyeli Var o.
The Sun: Key of Heaven Akčné fyfk
Origin versiyonunu sevdim ve bu umut verici görünüyor
Oyunda neden kaydetme seçeneği yok ve ne zaman bir görevi tamamlayıp oyundan çıksam başlamak için geri dönüyorum
Çok hayal kırıklığına uğradım, önceki Sun ve Zona oyunlarının büyük bir hayranıyım, ancak bu oyun sadece önceki oyunların kötü bir kopyala yapıştır, önemli bir gelişme yok, cihaz bir süre sonra ısınıyor, HUD düzeni, kontroller özelleştirilemez. Para israfı. Senden bir daha oyun almayacağım, eğer bunu düzeltmezsen, bunu nasıl yaptığın umurumda değil.
The Sun: Key of Heaven অ্যাকশন prjh
Muhtemelen şimdiye kadar oynadığım en iyi tek oyunculu mobil oyun .. grafik, oyun mekaniği ve özellikler oldukça iyi .. oldukça zor ve beğendim .. geliştiriciye, iyi çalışmalar arkadaşlar ..
o enderman olayından nefret ediyorum
Veey harika oyun fiyatları da kötü oynamayı bırakamaz. Böyle devam edin çocuklar harika şeyler yapıyorsunuz.
Sadece telefonumda çöküyor güneş kaynağında hiç sorun yok plz fix Bu oyunları çok seviyorum
Bu oyunu sevdim!
Gecikme b bir hata var
Oyun harika ama güneş kökenli daha iyi, oyunun hala geliştirme aşamasında olduğunu biliyoruz ama silahlar, zırhlar ve eklentiler gibi güneş kaynaklı bazı kaynak paketlerini geçmelisiniz, böylece oyun kaynaklarını artıracaktır. oyun. Oyunda hala birçok hata var ve yaptığınız seçimler hikayeyi büyük ölçüde etkiliyor ve kafa karıştırıcı.
Geciktiği için dışarı bile çıkamıyorum...Bunu gerçekten oynamak istiyorum ama oyun hala böyleyse oynamayabilirim....lütfen aksaklığı ve gecikmeyi düzeltin.
Denetleyici desteği yok, bunun için - 2 yıldız. Önceki Sun gibi, iyi grafikler, silah sesleri ve atmosfer.
Kötü kontroller kostümleştirme.
Biri bana bu oyunun çok oyunculu olup olmadığını söyleyebilir mi?
Oyun hikayesi biraz kafa karıştırıcı Ama bu potansiyel olarak en iyi çıkılan hayatta kalma macera oyunu olabilir Not: Bulduğum ve düzeltilmesi gereken birkaç hata var 1. paha biçilmez bir görev: 3 gün sonra bile hala arama alamıyorsunuz cadı(bir görevden işaret almadan bana açlık ve susuzluk çektiriyor, hayatta kalabilmek için hala mutant vücudu satıyorum) 2.NPC, bir mutantı sonsuz bir süre vurduktan sonra hala hazır durumda (bu yüzden konuşamıyorum) onları) 3. Sandman olarak cephane ve medkitte böcek
Ben Sherlock P. Gunter ve bu oyundan gerçekten zevk alıyorum 7.8/10
İlk the sun oyundaki hata aynı bundada var grafik hatasını luuuuuutfen konusunda
Fotoğraflarla alakası yok
çok güzel oyun
Çok uzak çok iyi. Umarım Atria'ya ulaştıktan sonra hikayesi için uygun bir sonun olmadığı önceki sürüm orijini gibi değildir. Bu yeni versiyonun da ana amacı Atria'ya ulaşmak gibi görünüyor. Btw telefonumun sıcaklığı bir saat oynadıktan sonra yükseliyor. Belki de grafiğini maksimum ayar lol için kullandığım için. Harika oyun btw.devam et dev
The Sun: Key of Heaven Action qiie
yeni oyun için teşekkürler
Düzenleme: hikaye ile birlikte iyi satın alınmış tam sürüm (belli ki) başka bir harika oyun için teşekkürler
Önce işe yaramadı. Sonra işe yaradığında, bir yığın evsiz insan ayakkabısı gibi görünüyor. Şanssız bir şekilde uygun kanallardan paramı geri almaya çalıştım. Önce demoyu deneyin. Keşke yapsaydım.
Grafikler ve hikaye güzel. Bazı buglar var ama çok fazla değil. Elimden geldiğince bu oyundan zevk almaya çalışacağım. Sıkı çalışman için teşekkürler.
Harika oyun zor oynanış ve etkileyici grafikler sevmediğim tek şey, görevler için yeterli ipucu olmaması ve gps'i anlamanın artık çok karmaşık olması.
yeni güncelleme lazım pls
Oyun ilginç. Grafikler 1. oyundan itibaren daha iyi hale geliyor. Oyun sisteminin birçok yeni özelliği var ve birçok ilginç hikaye var. Kontrollerin yeniden boyutlandırma gibi daha özelleştirilebilir olmasını ve çömelme, eğilme ve eğilme gibi ek duruşlara sahip olmasını diliyorum, ancak genel olarak harika. Güncelleme: Google Play'imi bağlarken sorun yaşıyorum